Dansk Copenhagen

 I dag er alle design skapt av Christians kone Malene Storm, mens kolleksjonene er påvirket av et nært forhold til deres gode kunder.


Skrevet av Red.Dansk København administreres av ekteparet Christian og Malene Storm, med et team på 9 ansatte i hovedkontoret i Danmark. Hvert år designer Malene to store kolleksjoner, pluss to mindre imellom, som distribueres i deres nettbutikk og 2000 fysiske forhandlere over hele verden.

Virksomheten startet i 1971 i en kjeller i København der Christians foreldre startet den internasjonale eksporten av fasjonable smykker til en fornuftig pris. I dag er alle design skapt av Christians kone Malene Storm, mens kolleksjonene er påvirket av et nært forhold til deres gode kunder.Alt smykke fra Dansk Smykkekunst er nikkel og blyfritt og er i samsvar med forskriftene som er fastsatt i EU-direktivet. De produserer alltid smykkene sine etter høy standard. Basismaterialet som brukes er kobber eller messing; dette blir deretter belagt med 14 karat gull, sterlingsølv, hematitt, rosegull eller rodium. Rhodium er et fint edelt metall som sølv, men fordelen med rodium er at det (i motsetning til sølv) ikke oksiderer. I tillegg er smykkene deres laget av halvedelstener, perler, perler av glass - eller ferskvann, Pearl of Pearl og emaljer, alle valgt ut av den beste tilgjengelige kvaliteten.