De største trendene fra NYFW

Vi er bare noen få dager inn i høst-vinter 2020-sesongen, men vi ser allerede de største trendene for året presentere seg!


Skrevet av RedaksjonenSå langt har vi sett en sterk 90-tallsestetikk fødes på ny på Instagram, den innflytelsesrike kraften til #NewBottega-tilbehør og hestepiker har sitt øyeblikk. Sørg for å sjekke trendene regelmessig, her går det i full fart.


 

Modern Grunge
 
90-tallet har bevist igjen og igjen at det er tiåret vi ikke kan slutte å bruke. Men i stedet for mom-jeans, tester designere ut "the grunge movement", som minner om Marc Jacobs ikoniske kolleksjon for Perry Ellis i 1992.

Horse girl

Når det gjelder hesteinspirert mote, ser vi mindre western og mer Westchester. Designere handlet med cowboy-stigbøyler for slanke ridestøvler, stylet med ladylike drakter hos Tory Burch og Brandon Maxwell.


Ponchoer
 
Den klassiske kamelfrakken? Tenk større neste sesong, for ponchoer og kapper og da spesielt i store, gulvlengde silhuetter, vil være det neste it-plagget!
Chains

Bottega Venetas influencere har ingen grenser, og vi ser fremdeles at det drysset over catwalkene. Spesielt store kjeder har for øyeblikk en gjenganger på tilbehørsfronten. Enten du liker gull eller sølv, kan du finne tykke kjeder kastet over vesker, smykker og belter.

Exaggerated Hips
 
Disse hoftene lyver ikke, og de er større enn noen gang. Men dette er ikke Marie Antoinette-esque-pannierene vi så forrige sesong på Thom Browne og Loewe. I stedet legger høsten 2020 et moderne snurr på den formfulle silhuetten.
Victorian Jackets

Det har vært mye blazere en god stund nå, men nå har designere tryller frem et annet snitt høsten som kommer. Silhuetten har subtile puffede skuldre, en smal midje og en knapp foran. De kommer i mange i stoffer som strekker seg fra fløyel til bløtaktig brokade, noe som betyr at det er noe for enhver smak.

 

kilde: Elle.com by Justine Carreon, Foto Gettyimages