De vågale boblejakkene

Boblejakken er uten tvil den varmeste vinterjakken og noe vi alle burde ha i vintergarderoben. 


Skrevet av Martine JohansenNå som vinteren nærmer seg med stormskritt er det flere motehus som har tatt med de klassiske og tidløse dunjakkene i de nye kolleksjonene sine. Beaumont er selvsagt en av dem, og i sin nye kolleksjon for høst og vinter tilbyr de en rekke dunjakker i ulikt materiale, fasong, lengde og farger.  I Beaumonts kolleksjon finner man alt fra sporty ensfargede dunjakker til metalliske glinsende dunjakker i sterke farger som virkelig skiller seg ut. Spesielt de sistnevnte jakkene er en gjenganger i den nye kolleksjonen for høst og vinter. Ønsker man å være ekstra vågal eller skille seg ut  i vinter er disse jakkene en sikker innertier. 

De metalliske  
I sin nye kolleksjon har Beaumont en limited edition dunjakke i metallisk sølv. Dunjakken er merkets originale dunjakke med toveis glidelås foran og horisontale lommer med glidelås. Dunjakken kan vaskes på 30 grader og materialet består av 100% polyamid. Lengden på dunjakken er 62 cm, og den har en god elastisitet og opptar lite vann. Med dunjakken får man også en egen oppbevaringsveske fra Beaumont. 

Sparkling down jacket shiny silver 
Sparkling down jacket shiny silver 

Denne jakken fra Beaumont er en superlett glinsende blå polstret jakke som passer perfekt som et ekstra lag på de kalde vinterdagene eller som en mellomjakke. Jakken har ingen hette og lukkes med glidelås foran. Den har også lommer med glidelås og kan vaskes på 30 grader. Materialet består av 60 % polyester og 40 % polyamid. Den finnes også i fargene sølv, gul, grønn og svart og er 60 cm lang.

Changeant ribtape jacket ombre blue 
Changeant ribtape jacket ombre blue 

Den komfortable 
Det er imidlertid ikke bare sølv som går igjen i Beaumonts nye kolleksjon, men også andre glinsende farger som metallisk brun og oransje. Denne dunjakken har en avslappet passform og er oversized. Jakken har toveis glidelås foran og lommer med glidelås på sidene. Den er også kontrastfarget i sølv på innsiden og har en lengde på 100 cm. Materialet består av 60 % polyester og 40 % polyamid, og kan vaskes på 30 grader. Jakken finnes også i fargen midnight blue. 

Changeant hooded coat caribou 
Changeant hooded coat caribou 

Den spreke 
Beaumont tilbyr også en premium dunjakke med en avtakbar hette og innsvingt midje. Jakken har glidelås foran og lommer med glidelås. Denne jakken kommer også med en egen oppbevaringsveske fra merket. Materialet består av 60 % polyester og 40 % polyamid og kan vaskes på 30 grader. Dunjakken har en lengde på 62 cm, og finnes også i fargene svart, greige, ombre blue og midnight blue, grå og oransje. 

Changeant hooded jacket 
Changeant hooded jacket