Drøbak Motehus introduserer nytt merke

Det danske merket Plaisir under Ulsø Design har blitt en del av familien. 


Skrevet av Martine JohansenNylig ble det kjent at Drøbak Motehus har tatt til seg et nytt merke med navn Plaisir. 

Det danske merket er eid av Ulsø Design og har en visjon om å skape undertøy, badetøy og nattøy med en passform til kvinner i alle former. Plaisir tror på at enhver kvinne fortjener den beste support og kvalitet uansett alder og størrelse.

Opptatt av miljøet  
Produksjonen av Plaisir fant først sted i kjelleren av Ulsø Designs hovedkontor på Linde Allè i Ikast. I dag er produksjonen flyttet til utenlandske leverandører, men ifølge nettsiden deres arbeider syerskene under gode forhold.

Samtidig legger de fokus på å minske prosessens miljøutslipp mest mulig, og kan garantere at artiklene blir produsert uten bruk av farlige kjemikalier og følger EU's retningslinjer. 

Arv i generasjoner 
Plaisir er på nåværende tidspunkt det eneste merket som er eid av Ulsø design som ble grunnlagt i 1952. Firmaet har gått i arv i generasjoner innenfor UIsø-familien og i dag er det den tredje generasjonen som eier og driver virksomheten.

Det danske merket har hovedfokus på plus-size kvinner, men det var først i 1997 at Ulsø design valgte å fokusere på undertøy i store størrelser. De beholdt visjonen om komfort og kvalitet, men med en tanke om å nå ut til et bredere publikum. Plaisir tilbyr komfortabelt og stilrent undertøy for formfulle kvinner, og størrelsene er fra 75 - 110 D - I.