Falke Vår/Sommer 2020 House of Colors

Slipp unna den stressende arbeidsdagen, slapp av og gjør tingene dine i ditt eget hjem. FALKE House of Colors vår / sommer 2020-kolleksjonen representerer de forskjellige områdene i en persons hjem.


Skrevet av RedaksjonenDet futuristiske kjøkkenet med sitt klumpete utseende, middelhavsterrassen i terrakotta-toner og hagen med sin mesocosm av flora og fauna er grunnlaget for denne kolleksjonen. Det stilrene soverommet i pastellfarger og det glamorøse badet med mørke steineelementer fullfører konseptet. Føl deg som hjemme i FALKE House of Colors 

FALKE legwear for menn: 360 ° -print: Tre stiler med moderne trykk tilbys for menn: Det grafiske mønsteret av FALKE Wet Paint minner om nymalte vegger, mens de naturlige strukturene på FALKE Marble Surface representerer elegant marmor. Tredje trykk viser bladstrukturer i subtile farger som reflekterer et drivhus.Sporty: Casual Styles imponerer med en perfekt, anatomisk passform. De typiske FALKE-stilelementene L og R som indikerer høyre og venstre sokk viser i tillegg sportslige åndene til joggeskoene og sokkene.

Sensitive: Grafiske mønstre og en komfortabel passform gjør FALKE Sensitives til et moderne tilbehør. Den trykkfrie komforten møter trendy mønstre for enhver anledning.

Tie pattern: Sokker med slipsmønster passer perfekt til business-looken og er et must-have i enhver gentlemans garderobe. FALKE Strap Boundary imponerer med et flott design og et spesielt bredt fargespekter. En trendy knehøyde fullfører kolleksjonen.

Luxury: Det luksuriøse knebhøyen. FALKE Imperial Luxe har en silkeaktig glans og et delikat tofarget mønster for spesielle anledninger i kombinasjon med dress eller smoking og høykvalitetssko.