Fremhever kroppens naturlige skjønnhet

Et spennende og dristig merke tilegnet for plus size kvinner. 


Skrevet av Martine JohansenNo.1 by OX er et nytt klesmerke tilegnet for plus size kvinner. Merket er etablert av Anette Oxenbøll som har mange års erfaring innenfor plus size. Oxenbøll er blant annet gründeren av kleskjeden ZIzzi. No 1.by OX er spennende og dristig og handler til syvende og sist om livsglede for alle og enhver. Merket ønsker å innfri den moderne kvinnes ønske om en garderobe med fine design, detaljer og en god passform. ​

Klesmerket beskriver seg selv som langt fra kjedelig, og garanterer at man får en fin opplevelse med klærne uansett om du velger å ha det på til hverdag eller fest. Klærne ønsker å følge dine kurver, og ikke omvendt. Merket har et ønske om å fremheve kroppens naturlige skjønnhet og arbeider med flotte kvaliteter, ulike printer, skinn og pels.  

Kolleksjon SS 2020 
I sin kolleksjon for sommeren og våren 2020 er det fullt av farger og ulike mønstre. Ytterplaggene kommer i mange varianter og spesielt de tøffe skinnjakkene laget av lammeskinn skiller seg ut. Skinn har definitivt satt sitt preg på motebildet i år, og med denne jakken viser NO 1. by OX at de følger godt med på årets trender.

Jakkene finnes i olivengrønn, mørkerød, mørkeblå, gul og mørkegrønn. De har to lommer med glidelås plassert over brystet og en egen knapp til å kneppe jakken helt igjen i halsen. 

Rødfarget lamb leather jacket fra No 1. by OX
Nyhet fra SS 2020 kolleksjonen til No 1. by OX

Kjoler med knyting
Når det kommer til buksene er det nok av ulike mønstre å velge mellom. No 1. by OX tilbyr bukser med leopardmønster, vågale striper i ulike fargekombinasjoner og ikke minst blomstermønstrede bukser. Merket tilbyr også en rekke kjoler i sommerkolleksjonen sin både med lange og korte armer.

Også flere av kjolene har striper på seg i ulike farger, og den velkjente skjortekjolen er godt etablert i kolleksjonen. På disse kjolene er det knyting i livet og flere av dem har blomstermønster på seg. 

Tie waist asymmetric dress fra No. 1 by Ox 
 
Denimfarget skjortekjole fra No 1. by OX