Gjør deg klar til bakken

 I Pelle Ps nye kolleksjon med skiklær finner man alt man behøver til vintersesongen.


Skrevet av Martine Johansen


Pelle P sine kolleksjoner er tekniske klær designet for å beseire tøffe utfordringer til sjøs, til fjells og i byen. De ulike kolleksjonene er inspirert av Pelle Pettersons livsstil og prestasjoner som idrettsutøver, og inneholder alt fra teknisk bruk av klær til sjø og ski til klær som kan brukes på golfbanen eller i byen. Inspirasjon og profesjonelle ferdigheter er det de kaller True Experience og handler om opplevelser, en dedikert livsstil og ambisjoner. 

Helt fra begynnelsen av har miljøet alltid vært en bekymring for Pelle P og å ta vare på det er en viktig filosofi for merket. Pelle Petterson vet selv viktigheten av å ta vare på naturen og miljøet, etter å ha levd nesten hele sitt liv med å delta i idretter som seiling, alpint og golf. De første årene besto Pelle P-kolleksjonen av teknisk seiltøy, men på grunn av stor etterspørsel kom fritidsklær mer og mer på banen. Gradvis begynte kundene å etterspørre helårskær, og i 2009 lanserte Pelle P sin første- vinter og ski kolleksjon. 

Sprek på tur 
Nå har de kommet med en ny kolleksjon med freshe skiklær som inneholder alt du trenger for å føle deg komplett på ski. Kolleksjonen inneholder alt fra skibukser til jakker, overdeler og ullundertøy - med andre ord hva enn du måtte trenge for å holde deg varm under skituren. 

W Levo Quilted Zip Midlayer er laget av 95 % polyester og 5 % elastan og er børstet innvendig for å holde varmen. Jakken har en glidelås som går på tvers, og en Pelle P-logo på den ene armen. Jakken har to lommer foran og en høy hals. Den finnes i fargene deep rose og ink. 

W Levo Quilted Zip Midlayer fra Pelle Ps nye kolleksjon. 
W D`arbi Ski Jacket fra Pelle Ps nye kolleksjon. 

Fokus på refleks 
W D`arbi ski jacket har fire glidelåser totalt. To på sidene av brystet, og to på på hver sin side av jakken. Den har en glidelås som du kan lukke igjen helt opp i halsen, og jakken har også en romslig hette med refleks og muligheter for snøring. Pelle P-logoen er plassert på det ene brystet ved glidelåsen, og jakken finnes i fargene granite, cayenne, meadow green og navy blue. Denne jakken har også refleks på innsiden.

Til skijakkene kan du også gå til innkjøp av matchende skibukser. De har seler til å tre over skuldrene og fire praktiske lommer med glidelås. Buksene festes med to knapper, og en borrelås og finnes i fargene navy blue, cayenne, granite og meadow green. 

W D`arbi ski jacket og skipants fra Pelle P. 
W D`arbi ski jacket i fargen granite fra Pelle P. 

Holder deg varm
Det er imidlertid ikke bare yttertøy som Pelle P tilbyr i sin nye kolleksjon for skiklær, men også underdeler er representert i den nye kolleksjonen i form av ullundertøy og jakker med ziplås. W Sledge Top er tilegnet til å ha under skiklærne. Materialet består av 30 % merinoull og 70 % polyester.

Den finnes i fargen Anthracite Melange og har gule og oransje striper på sidene med en Pelle P-logo på brystet, den ene armen og på ryggen. Det finnes også en underdel som hører til overdelen. Underdelen består også av 30 % merinoull og 70 % polyester.

W Sledge Top fra Pelle P. 
W Plannard Zip fra Pelle Ps nye kolleksjon. 

W Plannard Zip er laget av 100 % polyester sammen med plannard grid som er et 4-veis stretchstoff. Jakken har en glidelås foran med en høy hals, og en logo plantet på det ene brystet. Den har også to lommer med en usynlig glidelås. Plannard grid er et 4 -veis stretch stoff som tar fuktigheten bort fra huden din samtidig som det puster. Stoffet holder deg tørr når du svetter og gir varme uten vekt. Stoffet er glatt som gir plagget et rent utseende slik at det kan bæres som et ytterplagg. Jakken finnes i fargene ink, heather rose og navy blue.