Lifestylebrand for både kvinner og menn!

Fashionbrandet Guess er et av verdens største og suksessrike varemerker. Førske kleskolleksjon kom i 1981, og allerede i 1983 ble første klokkekolleksjon lansert. 


PartnerinnholdGUESS ble etablert av Marciano brødrene etter at de dro fra Sør-Frankrike til USA i jakten på den amerikanske drømmen. Med hovedkontor i LA gjorde de stor suksess med å skape klær inspirert av trendene i Europa. Guess ble et symbol på ung, sexy og eventyrlysten livstil, og er helt klart kjent for sin kvalitet, trend-setting og kreativitet. Selskapet designer og markedsfører en ledende lifestyle-kolleksjon av både klær og tilbehør. Guess watches produseres på lisens av det sveitsiske selskapet Sequel, finnes i disse kategoriene: Ladies Jewelry, Trend, Dress, Sport Steel og Connect.


GUESS er også stolt av å samarbeide med ulike veldedighetsorganisasjoner og foreninger som f.eks I:CO®, - et landsomfattende garderobe- og kles-gjenvinnings-program, Pencils of Promise – en egendesignet kolleksjon hvor Guess donerer penger til internasjonale organisasjoner som gir skolegang til barn og Breast Cancer awareness – egne produkter som designes for å gi penger til forskning av brystkreft