MARC O’POLO åpner monotematisk concept store i Stockholm

Den 5. mars 2020 åpnet MARC O’POLO sin første monotematiske konseptbutikk. Inspirert av de svenske røttene til merket, kombinerer butikken minimalistisk design med et innovativt konsept: Utvalget som består av håndplukkete kolleksjoner og kuraterte monotematiske utdrag fra MARC O’POLO-kolleksjonene, endres månedlig.


Skrevet av Gunnhild BjørnstiSkandinavisk, minimalistisk og rent

For lanseringen av for kampanjen Vår / Sommer 2020, vil konseptbutikken utelukkende presentere MODERNE ORGANISKE PRODUKTER, inkludert farget denim, ikoniske overdimensjonerte gensere og hettegensere, robuste skjorter, t-skjorter og jumpsuits. Alt er laget av bærekraftig, naturlig bomull fra kontrollert økologisk landbruk. Resultatet er en løpende presentasjon av plagg for kvinner og menn, supplert med kule joggesko.

Butikkonseptet: Skandinavisk, minimalistisk, rent. En åpent og ganske enkelt interiørdesign i kontrastfargene svart og hvitt, gir rom for de overordnede uttrykkene til kolleksjonene. Redusert til det essensielle og med et tydelig fokus på produktet.

Plassens moderne atmosfære understrekes av objektlignende, modulær møbelkonstruksjon og av en tidsriktig kontrast med forskjellige haptics (berøringsområder) og stiluttrykk. Kul betong kombineres med lyst treverk. Hvitmalte tak, vegger og gulv står i kontrast til svarte, lineære LED-spotter og filigranstenger av firkantede rør.Analog og digital

Tre store skjermer spiller kampanjevideoer fra den nåværende Vår / Sommer 2020-kampanjen, regissert av Mikael Jansson og viser fire sterke personligheter — Anna Ewers, Fei Fei Sun, Parker van Noord og Keiron Caynes. Design og funksjonalitet: Generøst proporsjonerte kabinetter med romdelende, gulvlange teatergardiner i lysegrått og håndknyttede tepper gir hygge og skaper et moderne avbrekk til den rene butikkdesignen.

Butikkadresse: MARC O’POLO Concept Store, Humlegårdsgatan 19, 114 46 Stockholm, Sverige.