Pelle P

Pelle Ps kleskolleksjoner består av funksjonelle klær som er designet for tøffe utfordringer på havet, til fjells eller i byen. Kolleksjonene er inspirert av Pelle Pettersons livsstil og prestasjoner som idrettsmann. Merkevarens kolleksjoner inneholder alt fra tekniske klær til bruk på sjøen eller på ski, til plagg som egner seg både på golfbanen og i byen.

Vår inspirasjon og profesjonelle kunnskap kommer fra det vi kaller True Experience. Det handler om erfaring, en dedikert livsstil og ambisjoner. Å leve for de store opplevelsene og samtidig kjenne sin hjemmebane. Ingen personifiserer dette bedre enn Pelle Petterson.

Merkevaren Pelle P ble grunnlagt i 2007 og eies og drives av PPY Production AB, med hovedkontor i Billdal utenfor Gøteborg. Adm.dir, gründer og sjefsdesigner er Cecilia Petterson – Pelle Pettersons datter. Cecilia er oppvokst på seilregattaer og blant fjelltopper med sin far, noe som har gitt henne inspirasjonen og erfaringen til å arbeide med klær for aktive mennesker. Cecilia har også studert ved Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles, USA.


Øvre Langgate 65, Tønsberg elisabeth@pellep.no 40011312

Nyheter


508