Marc O’Polo assasoarer høst/vinter 2022

Mange husker 80tallsklassikereren Marc O`Polo med varme følelser. Nå er de tilbake for fullt, med en oppdatert kolleksjon for både menn og kvinner.


Skrevet av Christian Kamhaug


Svensk-tyske Marc O’Polo er tilbake med en kolleksjon assessoarer for både damer og herrer, som tikker av alle boksene i merkevarens verdier: naturlighet, innovasjon, personlighet og bærekraft. Her er det fokus på bærekraftige materialer som resirkulert nylon, organisk bomull og premium skinn fra LWG-sertifiserte garverier. LWG-sertifiseringen garanterer at skinnet er fremstilt på den mest miljøvennlige måten.

Årets fargespekter henter også inspirasjon fra naturen – blå fra frossen is, grønn fra granskogen, oransje fra solnedgangen og sirtrongul, i kombinasjon med tradisjonelle jordnære farger som sort, oliven, sand og brun.

Årets kolleksjon vesker, bager og assesoarer kombinerer bærekraft og godt håndverk, med et moderne og stilrent utrykk.

Menn
Herrekolleksjonen kombinerer tidløs stil, funksjonalitet og bærekraftige stoffer. Bager og vesker i resirkulert nylon, polyester fra PET-flasker, lær og semsket skinn fra LWG-sertifiserte garverier i tidløse og moderne designs. Særlig weekendbagen i semsket kuskinn er en fryd både for øyet og fingrene.

Damer
Boblejakker og boblevester er over alt i år, og nå kommer boblene også til veskene. The Pillows-veskene er laget av resirkulert nylon, eller bærekraftig lammeskinn i høy kvalitet. Ryggsekker og beltevesker laget av resirkulerte PET-flasker plukket fra kystområder bidrar både til renere strender, mindre plast i naturen og praktisk stil.