MARC O’POLO LANSERER NYTT BUTIKK-KONSEPT

MARC O’POLO forsterker sin posisjon som et bærekraftig, ledende, moderne og casual livsstilsmerke.


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Det nye konseptet personifiser moderniteten til merket med skandinaviske røtter og presenterer kolleksjonen luksuriøst, med en ny generøsitet. Designet kommer fra London-baserte FITCH, et ledende konsulentselskap for merkevarer og detaljhandel. Butikk-konseptet er på 180 m2 plass i Pasing Arcaden og utført av Knoblauch, spesialister på butikkinnredning.

SCANDINAVIAN STUDIO formidler verdier som enkelhet, naturlig stil, innovasjon, personlighet, tidløshet, skandinavisk design og understreker moderne uttrykk. Luksustilnærmingen kommer til uttrykk i minimalistiske former og dempete farger, og lar skandinavisk design danne den perfekte, diskrete scenen for produktene. Paneler med store LED-skjermer signaliserer innovasjon og inspirasjon.

Off-white dominerer fargevalget, og skaper et spesielt innbydende og lyst interiør. MARC O’POLO signaturgrå nyanse sørger for merkevaregjenkjenning og fungerer som aksentfarger i prøverommene, på teppene og integrerte kuber under bordene. Elementer i sort som stativer, rammer, lys, stoler og bordet, understreker tidsriktig look.