Argon jakken er laget av resirkulert materiale

Den multifunksjonelle jakken Argon, er nok et bevis på hvordan Peak Performance kontinuerlig jobber for å være banebrytende, nyskapende og alltid med miljøet i tankene. Argon er en slitesterk jakke med et unikt polstret sjakkbrettmønster og vevde kanaler, laget av resirkulert polyester og polstret med en resirkulert syntetisk dunerstatning fra Thermore®.


Skrevet av Redaksjonen“Gjennom Argon introduserer vi i Peak Performance en helt ny teknologi i markedet der du blåser opp  i vevde kanaler og dermed unngår sømmer. Resultatet er et mer vindtett produkt fordi luft ikke har mulighet til å trekke inn gjennom sømmene" sier Maria Bovin, designsjef for Peak Performance Active.
 
Jakken er ideell for aktiviteter med høy intensitet, da den både puster og transporterer fuktighet godt, men fungerer like bra i hverdagen. Jakken kommer i forskjellige farger og modeller for både kvinner og menn. Peak Performance er stolte av å lansere Argon - en perfekt blanding av funksjonalitet og stil.

Jakken har vunnet gull i kategorien Snowsports, Midliner på IPSO Awards.  Der ble det vektlagt at jakken er svært lett og at den er teknisk isolert, i tillegg til det grønne aspektet med bruk av resirkulerte materialer.