Linskjorten fra Newhouse - din nye sommerfavoritt 

Newhouse har denne sommeren lansert en helt ny kolleksjon linskjorter i flere farger. Nytt av året er også kortermede skjorter i deilig svalende lin.


Skrevet av Christian Kamhaug


Svenske Newhouse har i tre generasjoner satset på klassisk eleganse, god kvalitet og flott håndverk til nordiske kvinner. Denne sommeren står linskjorten i fokus for sommerkolleksjonen. Lin er for mange synonymt med krøller, men ingenting er så svalt og elegant for sommeren som lin. Uansett om sommeren tilbringes i sydeuropeisk varme eller i svalere skandinaviske sommertemperaturer, er linskjorten den perfekte toppen over jeans, chinos, skjørt eller shorts.

I år kommer linskjorten fra Newhouse i flere farger enn noen gang – bringerbærrød, eplegrønn, lys indigo, khaki, solgul og den klassiske hvite. Nytt av året er også en kortermet modell.

Den lille hvite

Den hvite skjorten har lenge vært guttas go-to-plagg, og damene har også oppdaget hvor praktisk og samtidig elegant «den lille hvite» er. I år dukket den blant annet opp på den røde løperen under Oscar-utdelingen i Los Angeles, og ses stadig på elegante kvinner verden over.

Uformell med oppbrettede ermer til jeans, eller elegant og formelt under en blazer. Den hvite skjorten matcher alt, og kan styles alt etter behov. I lin er den en klar vinner for sommersesongen.

Newhouse – tre generasjoner svensk tekstilhistorie

Newhouse holder til i Sveriges tekstilhovedstad Borås, og designer klassiske plagg til kvalitetsbevisste kvinner i hele Norden. Newhouses bukser, blazere, kjoler og skjorter selges gjennom egne butikker i Sverige, nettbutikken og et 60-talls uavhengige butikker i Norge og Finland. Selskapet ledes i dag av Antonia Häller, tredje generasjon i familien Häller som har eid og drevet selskapet siden 1960-tallet.