Elegante bluser for enhver anledning

Se et utdrag fra de tidløse, klassiske blusene fra høstkolleksjonen til Stenströms. 


Skrevet av Martine JohansenElegante bluser for enhver anledning
Selv om de fleste elsker sommeren, er det noe helt spesielt med høsten. Ikke bare er det vakre omgivelser utendørs, men også klærne er vakre å se på. Denne høsten er den feminine moten fra 70-tallet tilbake igjen i motebildet, og silkebluser er et av plaggene som skiller seg ut. Høstens farger strekker seg fra svart og hvit til jordtoner. Stenströms har fått med seg motebildet i sin nye kolleksjon for høsten, og tilbyr en rekke bluser og skjorter i ulike fasonger, farger og mønstre.

Bortsett fra sin åpenbare eleganse, er en av de beste tingene med bluser dens allsidighet. Ikke bare at du kan bruke den med hva som helst i enhver situasjon, men også hvordan du dramatisk kan endre holdningen til antrekket avhengig av hvordan du styler den.

Klassisk plagg
Bluser er et klassisk, feminint og fint plagg som kan brukes til jobb, hverdags eller til sosiale sammenkomster. Skal du bruke blusen til fest kan du kombinere den med et lekkert skjørt eller en dressbukse. Til hverdags passer den perfekt sammen med et par jeans og noen kule sneakers. 

Tidligere ble blusene sett på som klassiske plagg som man hadde på seg på jobb eller i mer formelle anledninger, men i dag er blusene gjenoppfunnet og blitt et trendy og uunnværlig plagg når det kommer til å sette sammen hverdagsantrekkene.


Knyteblusen

Denne silkeblusen har en feminin silhuett som er komfortabel å ha på seg, og som passer perfekt til alle anledninger. Silkeblusen har knyting i kragen og kan knytes på de måtene som passer deg best. Blusen gir en smigrende passform med litt innsving og finnes i fargene beige, rustikk oransje, navy, blå og svart. Materialet består av 95 % silke og 5 % spandex, og kan vaskes på 30 grader. Bruk den med knytingen bundet for en klassisk stil eller åpen for å skape et uformelt stilig utseende.

Beige Feminine Silk Blouse 
Black Feminine Silk Blouse
Rust Feminine Silk Blouse
Blue Feminine Silk Blouse

Medaljongmønster 

Om du er av typen som liker å skille deg ut går du for en mønstrete skjorte. Steenströms tilbyr en rekke skjorter med ulikt mønster, deriblant medaljongmønster. Skjortene finner du i ulike fargetoner, og i en rekke ulike stoff og passformer. I Steenströms høstkolleksjon for damer er det noe for enhver smak.  

Medallion Patterned Feminine Blouse: Denne feminine blusen er detaljert med et medaljongmønster i flere farger med en brun bakgrunn. Blusen er utsmykket med en klassisk krage, enkle mansjetter og beige knapper. Den har en feminin passform og kan vaskes på 30 grader. Kombiner blusen med et par lekre dressbukser for en klassisk look. Materialet består av 100 prosent viskose.

Medallion Patterned Feminine Shirt: Denne skjorten har en feminin passform med et medaljongmønster i nyanser av beige og marineblå på en hvit bakgrunn. Skjorten er detaljert med en klassisk krage, hvite knapper og justerbare mansjetter. Materialet består av 100 % bomull, og kan vaskes på 40 grader. Bruk den sammen med jeans eller et par dressbukser.


Kilde: Stenströms.com