Izabel Camille AW 19

Se spennende nyheter fra Izabel Camille


Skrevet av RedaksjonenNATURE øredobber i blankt gullbelagt sølv
Øredobber fra Izabel Camille i sterlingsølv belagt med 18 karat gull. Øreringene er formet som ahornblad, og er en del av våres nye NATURE serie som består av anheng i 2 størrelser, øredobber samt øreringer. Føres i blankt sølv, og gullbelagt blankt sølv.
WAVE øreringer small i blankt gullbelagt sølv
Fine og elegante Izabel Camille øreringer fremstillet i 18 karat gullbelagt sterlingsølv SKYLINE kollektionen består av øredobber i 2 forskellige størrelser, samt anheng, og føres i blankt sølv, og gullbelagt blankt sølv
UNIVERSE store øredobber i blankt gullbelagt sølv
Fra Izabel Camille presenterer vi serien UNIVERSE. Disse øredobbene er de største i serien. Super elegante til hverdags eller fest. Fremstillt i 18 karat gullbelagt sterlingsølv. Denne kollektionen består av øreringer i 3 forskellige størrelser, øredobber, anheng, samt ringer, og føres i blankt sølv, og gullbelagt blankt sølv.

SKYLINE øredobber i blankt rhodineret sølv med aqua og royalblå kvarts
Øreringer fremstillt i sterlingsølv og består av øredobber i 2 forskellige størrelser, samt anheng, og føres i blankt sølv, og gullbelagt blankt sølv
HIBISCUS øredobb i blankt gullbelagt sølv
Inspireret av den vakre Hawaii blomsten. Øredobben er fremstillt i 18 karat gullbelagt sterlingsølv. Øreringene er en del af HIBISCUS serien, som består armbånd, øredobber, ringer, anheng og halskjede. Føres i blankt sølv, og gullbelagt blankt sølv.


HIBISCUS ring i blankt rhodineret sølv
Inspireret av den vakre Hawaii blomsten. Super flott ring, fremstillt i sterlingsølv. Med et blomstermotiv. Str: 50,52,54,56,58
ORIENT øredobber i blankt gullbelagt sølv med Smoky kvarts
Øredobber i ekte kvarts, med 18 karat gullbelagt sterlingsølv. ORIENT kollektionen består av øredobber, øreringer, armbånd og halskjede, i 3 forskellige stensammensetninger

MISS PEARL large øreringer i blankt gullbelagt sølv med ferskvannsperler
Flotte creol øreringer med ekte ferskvannsperler, fremstillt i 18 karat gullbelagt sterlingsølv. MISS PEARL kollektionen består av øredobber, øreringer, creol øreringer, anheng, armbånd og halskjede. Serien føres med hvite ferskvannsperler i sølv, og gullbelagt sølv, og med ekte grønne malakit stener i gullbelagt sølv.
MISS PEARL øredobber i blankt gullbelagt sølv med grønne malakit stener
Lange øredobber med ekte malakit, fremstillt i 18 karat gullbelagt sterlingsølv. MISS PEARL kollektionen består av øredobber, øreringer, creol øreringer, anheng, armbånd og halskjede. Serien føres med hvite ferskvannsperler i sølv, og gullbelagt sølv, og med ekte grønne malakit stener i gullbelagt sølv.
MISS PEARL armbånd i blankt gullbelagt sølv med ferskvannsperler
Lekkert perle-armbånd med ekte ferskvannsperler, fremstillt i 18 karat gullbelagt sterlingsølv. MISS PEARL kollektionen består av øredobber, øreringer, creol øreringer, anheng, armbånd og halskjede. Serien føres med hvite ferskvannsperler i sølv, og gullbelagt sølv, og med ekte grønne malakit stener i gullbelagt sølv.