De tidløse jakkene

Se de tidløse og originale jakkene fra det canadiske merket Moose Knuckles. 


Skrevet av Martine Johansen


 

Moose Knuckles tilbyr slitesterkt yttertøy med god holdbarhet som holder kulden ute i kaldt vær. Spesielt parkasene er kjent for å ha en svært god passform med en hette kantet i ekte pels, i tillegg til heavy-duty glidelåser og trykknapper. Med de eksklusive detaljene og det ikoniske knokejernet som logo har Moose Knuckles blitt en favoritt hos det norske folk. Det canadiske merket tilbyr en rekke ulike modeller og fasonger på jakkene sine, og blant dem finner man de ikoniske og tradisjonelle jakkene.


Stirling Parkas

Stirling Parkas fra Moose Knuckles i fargen abyss med sort pels på hetten. 

Stirling Parkas fra Moose Knuckles i fargen sort med sort pels på hetten. 

Stirling Parkasen til Moose Knuckles holder deg varm om vinteren. Jakken er original og den mest populære med en lang slim-fit passform, og detaljer som er skapt for å tåle all slags vær. Den har et vannavstøtende yttermateriale av 26 % nylon og 74 % bomull og har pels fra blårev på den avtagbare hetten og de to pom pomsene. Fyllet i jakken består av 80 % dun og 26 % nylon. Jakken har en glidelås fra YKK som er verdenskjent for god kvalitet, og finnes i 15 ulike farger. Stirling Parkasen kan ikke vaskes, og må derfor renses. 


Debbie Bomber

Debbie Bomber fra Moose Knuckles i fargen granite med sort pels på hetten. 

Debbie Bomber fra Moose Knuckles i fargen army med hvit pels på hetten. 

Debbie Bomber er en av Moose Knuckles klassiske jakker. Den har en kortere lengde og et ribbestrikk i midjen. Jakken er en av de opprinnelige stilene, og har et slitesterkt og vanntett skall med en metallformet Moose Knuckles-logo på den ene armen. Jakken har også de ikoniske pom pomsene, og en avtagbar hette i pels. Materialet i jakken består av 100% duntett nylonsfôring, finnes i 14 ulike farger og har praktiske lommer på sidene. 


Moose Knuckles er et førsteklasses merke som lager yttertøy til alle som ønsker kvalitet samtidig som man beholder stilen når vinterkulda setter inn. De solide jakkene har gode varmende kvaliteter, og er fylt med skreddersydde detaljer som ekstra kraftige glidelåser til den ikoniske logoen på armen. 


3Q Jacket 

3Q Jacket fra Moose Knuckles i fargen deep red med hvit pels på hetten. 

3Q Jacket fra Moose Knuckles i fargen snow white med hvit pels på hetten. 

3Q Jacket fra Moose Knuckles sin kjernekolleksjon er en av bestselgerne. Jakken er en sofistikert modell med en fin lengde som befinner seg mellom bomberjakke og parkas. Det varme fyllet kombinert med en vannavstøtende overflate og praktiske detaljer gir en god bevegelsesfrihet samtidig som du holder varmen. Den quiltede strukturen gir noe innsving i midjen. Jakken har sidesplitter med glidelåslukking, hette kantet i pels og praktiske lommer i sidene. Alle glidelåsene er av høyeste kvalitet fra merket YKK. Jakken består av 100% duntett nylonsfôring, og finnes i 12 ulike farger. 


Saskatchewan Parka

Saskatchewan Parka fra Moose Knuckles i fargen navy med hvit pels på hetten. 

 

Saskatchewan parka fra Moose Knuckles i fargen army med sort pels på hetten.  

Denne gode og varme parkasen fra Moose Knuckles har en fin lengde med en avtagbar hette med pels fra blårev. Jakken er laget i et vannavstøtende materiale, og har glidelås-åpninger nederst for mer mobilitet. Den ikoniske metall-logoen finner du på venstre arm. Parkasen finnes i 8 ulike farger, og består av 100 % duntett nylonsfôring. 


Kilde: Mooseknucklescanada.com