Skjorter alle menn burde ha i skapet

Se et utdrag av høstens skjorter fra Steenströms kolleksjon for herrer. 


Skrevet av Martine Johansen


Design, kvalitet og komfort
Enhver mann med det minste snev av stil burde eie en skjorte, og ønsker man god kvalitet burde man eie en skjorte fra Stenströms. De har over 100 år på baken med nok erfaring til å kunne yppe seg mot de beste skjorteprodusentene i verden. Tittelen som Svensk Kongelig Hoffleverandør er i seg selv et kvalitetsstempel, og vitner om høy klasse og produkter det er vanskelig å etterligne med samme suksess. Hver eneste Stenströms skjorte må gjennom 60 ulike produksjonsfaser for at de skal kunne levere den kvaliteten de ønsker. Design, kvalitet og komfort har gjort Stenströms til en verdenskjent skjorteleverandør. I Stenströms høstkolleksjon for herrer går det derfor mye i skjorter i ulike fasonger, mønstre og farger. 


Blue minimalism 

Den blå skjorten er en klassisk vinner, og med det blå minimalistiske mønsteret passer den til enhver anledning. Det gir en fin struktur og blir noe mer enn bare en vanlig skjorte. Skjortene til Stenströms er laget av fin bomull, og bomullsgarnet er tilgjengelig i en rekke kvaliteter og tykkelser.

Light Blue Hounds Tooth Slimline Shirt:
Denne lyseblå skjorten har en skreddersydd midje med en avskåret krage, enkle mansjetter og beige perlemorknapper. Skjorten er laget av 100 % bomull og kan vaskes på opptil 60 grader. Kombiner skjorten med et par skreddersydde bukser eller chinos for et komplett antrekk.

Light Blue Check Fitted Body Shirt:
Denne lyseblå skjorten har en lettere innsvingt passform, men er fortsatt ikke en tettsittende modell. Skjorten er dekorert med et lyseblått mønster på en hvit base, og har perlemorknapper og en avskåret krage. Skjorten gjør seg godt med et par skreddersydde bukser. Den kan vaskes på 60 grader og består av 100 % bomull.


Early fall dots

I denne kolleksjonen finner man fargekombinasjonen blått, beige og hvitt og spesielt prikkene er en gjenganger. Denne typen skjorte passer perfekt for en dag på kontoret til et par dressbukser i beige eller marineblått. Skjorten gir et uformelt og hverdagslig utseende, men som likevel egner seg til flere anledninger.

Navy Floral Patterned Fitted Body Shirt:
Denne skjorten har en skreddersydd midje og en behagelig passform. Skjorten er detaljert med blått blomstermønster på en marineblå bakgrunn. Den har blå perlemorknapper, og en avskåret krage. Det subtile designet gjør denne skjorten utrolig allsidig og passer perfekt sammen med et par dressbukser. Materialet består av 100 % bomull og kan vaskes på 40 grader.

Geometric Patterned Fitted Body Shirt:
Denne mønstrete skjorten er av fin og myk bomullskvalitet. Skjorten er detaljert med et geometrisk mønster i rustbrun og marineblå. Den har en avskåret krage og beige perlemor knapper. Materialet er av 100 % bomull og kan vaskes på 40 grader.


Den klassiske hvite skjorten

I Steenströms kolleksjon finner man selvfølgelig den klassiske hvite skjorten som for mange er den åpenbare hverdagshelten, mens for andre brukes til formelle anledninger. Den hvite skjorten har en spesiell plass i enhver manns garderobe. Ifølge Steenströms bør garderoben inneholde fire typer hvite skjorter: en klassisk vanlig skjorte som passer til hverdags, den hvite skjorten med doble mansjetter, en linskjorte og en klassisk button down skjorte som kan brukes til alle anledninger både med og uten slips. 

White Casual Slimline Shirt:
En uformell skjorte er et must i ethvert garderobeskap. Denne skjorten er laget av 100 % bomull, og vasket for et uformelt utseende. Skjorten er en favoritt hos mange, og gir et sofistikert utseende. De beige perlemorknappene er en fin detalj på skjorten. Kombiner den med et par jeans og joggesko for en avslappet stil, eller med dressbukser og loafers for et mer formelt utseende. Skjorten kan vaskes på opptil 60 grader. 

White Superslim Shirt:
Denne hvite klassiske skjorten vil aldri gå av moten. Skjorten er superslim og gir en slank passform. Den består av 100 % bomull og har enkle mansjetter, en halvsnittet krage og perlemorknapper. Skjorten passer perfekt til et par dressbukser eller en jeans for et mer uformelt utseendet. Den kan vaskes på opptil 60 grader.Portuguese tiles

Steenströms nye hverdagsskjorter er inspirert av de portugisiske flisene. Den uformelle skjorten er lett å matche med en mer formell måte å kle seg på som gir deg et mer moderne utseende. 

Portuguese Tiles Casual Fitted Body Shirt:
Denne ikoniske komfortable skjorten gir en skreddersydd midje, og har et portugisisk flismønster i flere farger. Den har beige perlemorknapper, en avskåret krage og enkle justerbare mansjetter. Skjorten består av 100 % bomull og kan vaskes på 40 grader.

Blue Textured Denim Slimline Shirt:
Denne skjorten er laget av vasket denim som gir en slank passform. Den er detaljert med beige perlemorknapper og en avskåret krage. Skjorten passer perfekt til chinos eller et par skreddersydde bukser. Skjorten er laget av 100 % bomull og kan vaskes på 40 grader.


Blue & brown

De klassiske mønstrene er alltid en sikker vinner. I Steenströms kolleksjon finner man en fargekombinasjon av blått og brunt i mønstre som paisley, striper og ruter. Kolleksjonen inneholder alt fra skjorter med fullt trykk til vanlige skjorter i klassiske mønstre. 

Light Blue Paisley Slimline Shirt:
Denne slimline-skjorten har en lyseblå grunnfarge med et paisleymønster i blå, beige og brune toner. Den har en smal passform, og er dekorert med perlemorknapper og en avskåret krage. Skjorten egner seg med skreddersydde bukser og materialet består av 100 % bomull. Den kan vaskes på opptil 60 grader.

Light Blue Micro Patterned Fitted Body Shirt With Contrast:
Denne lyseblå skjorten er utstyrt med et lyseblått mikromønster på en hvit base med mørke perlemorsknapper , og et paisley og blomstermønstret kontraststoff i kragen. Skjorten har mansjetter og passer perfekt under en strikket genser eller til skreddersydde bukser. Skjorten består av 100 % bomull og kan vaskes på 40 grader

Kilde: Steenströms.com