Neubau eywear lanserer kolleksjonen Côte du Soleil

Eleganse møter bærekraft når neubau eyewear lanserer kolleksjonen Côte du Soleil


Skrevet av Spalt PRØsterrikske Neubau eyewear går tilbake til en tid der Sør-Frankrike var banebrytende innen kunst, design og film.

Côte d'Azur var et fristed for ikoner som Andy Warhol og Roy Lichtenstein da de banet vei for en ny æra med kunsten sin. Inspirert av den franske rivieraens eleganse og estetikk fra kultfilmen The Swimming Pool er kolleksjonen Côte du Soleil en hyllest til den franske sommeren på 1960-tallet.


Eleganse og bærekraftig produksjon
 
Det var det frie og vakre landskapet som regissøren Jacques Deray valgte som bakteppe for sin kultfilm The Swimming Pool, og som fanget stemningen til en tid på den franske rivieraen på 60-tallet. Inspirert av tiden og følelsen av uendelig sommer trekker neubau eyewear klare paralleller til Jacques Deray visuelle bilde med kolleksjonen Côte du Soleil.

Kolleksjonen består av tre modeller oppkalt etter filmens rollebesetning - ROMY, ALAIN og MAURICE, og kommer i to fargevarianter som gjenspeiler landskapet i Côte d'Azur. Solbrillene er en vri på moderne klassikere med et preg av vintage design og eleganse.
 
Neubau eyewear viser sin forkjærlighet til design, historie og bærekraft når de presenterer sin første kolleksjon som er 100% biobasert. Det innovative materialet Natural3D er laget av olje fra frøene til Ricinusplanten, også kjent som castor oil. neubau eyewear har benyttet seg av en mer miljøvennlig produksjonsmetode ved bruk av moderne 3D-teknologi, og har for første gang trykket kolleksjonen med en 3D-printer.ROMY, ALAIN og MAURICE er tilgjengelige i to ulike farger til en pris av 3.455 NOK.


Om Neubau eyewear:
 
Sjefsdesigner og Global Brand Director for Neubau eyewear, Daniel Liktor, kombinerer et ungt sinn, kreativitet, ekspertise, trender og design med bærekraftig produksjon. Neubau eyewear er datterselskapet til Østerrikske Silhouette International Group og sitter med lang erfaring og kunnskap om brilleproduksjon. Neubau eyewear tilbyr høy kvalitet og standard med en dynamisk tilnærming til teknologi og design. Siden oppstarten i 2017 har Neubau eyewear brukt naturlig råmateriale av naturalPX i produksjonen for fleksibilitet og dens lette vekt, der 65% av materialet består av oljeekstrakter fra frø og planer. Fra 2020 går Neubau eyewear nok et skritt lenger med bruk av et 100% biobasert-materiale, natural3D, og blir dermed den første brilleprodusenten i Europa til å produsere en fullstendig bærekraftig brille ved hjelp av 3D-printing.