Norsk hverdagsluksus fra Haust Collection

Haust Collection ble etablert av Janne og Kristoffer Haust i 1999. Designet har fra starten blitt konsentrert rundt den skandinaviske kvinnen og eksklusive kvaliteter. 


Skrevet av Red.Paret reiser rundt i verden for å sikre og opprettholde sitt gode forhold til alle produsenter og holde merket oppdatert på de kommende trendene, slik at kundene vil elske produktene like mye som de elsker arbeidet. I dag har Haust Collection et sterkt kompetent team, som de liker å kalle Haust-familien.


 

Skandinavisk Hverdagsluksus

Haust Collection består av komplette kolleksjoner innen mote for kvinner. Kolleksjonene har alltid et bredt spekter av yttertøy. Fra reisene henter designteamet inspirasjon til å skape spennende og trendy kolleksjoner som passer til det skandinaviske markedet. I tillegg besøker de de fleste internasjonale motemessene.
Merkevaren Haust Collection retter seg mot den motebevisste og trendy forbrukeren. De satser på produkter og stoffer av høy kvalitet. Detaljer og komfort står i fokus når kolleksjonene lages. Kolleksjonene har i mange år vært kjent for hverdagsluksus.