Olivia Burton

Det britiske smykke- og klokkemerke ble grunnlagt av bestevenner og tidligere motekjøpere Jemma og Lesa. Jemma og Lesa møttes på første dag på Londons Universitet for Mote.


PartnerinnholdJemma og Lesa møttes på første dag på Londons Universitet for Mote. De fant tonen gjennom sin kjærlighet for design, inspirasjonen til å starte sitt eget firma og vanskeligheten med å finne en klokke de hadde lyst å gå med.

Med sin kjærlighet for vintage, var paret ofte å finne på antikkmarkeder for å finne klokker. Selv om de ofte fant vakre klokker, stoppet og gikk disse klokkene som de selv ville. Etter uteksamineringen gikk jentene videre til suksessfulle karrierer som innkjøper i motebransjen, med navn som Topshop, ASOS og Selfridges på CV`en. Ideen om å starte for seg selv forsvant aldri og fikk tilslutt så stort momentum at en dag i 2011 sluttet Jemma og Lesa i jobbene sine. De startet ferden med å starte sine egne, unike og vakre klokker fra kjøkkenbordet.


Oppnevnt etter Lesas tante, som inspirerte jentene med sin enorme energi, debuterte Olivia Burton sin første kolleksjon i september 2012. Kolleksjonens ønskverdige og samlebare stiler, som nå inkluderer en nydelig smykkekolleksjon, er inspirert av vintage funn kombinert med moteverdens siste trender.
Designene kommer til liv i selskapets fine øst-London studio, hvor Jemma og Lesa jobber tett sammen med deres lille team for å sørge for at hver eneste del er perfeksjonert. Se for deg innviklet håndillustrasjoner, vakre referanser til natur og må-ha farge paletter.