Se opp for dette tilbehøret

Tilbehør er et must å ha i garderoben. Vi gir deg siste nytt innenfor tilbehør. 


Skrevet av Martine Johansen


Det er ingen tvil om at tilbehøret kan gjøre mye med et antrekk. Man kan ta på seg et par øredobber, et smykke, et hodeplagg, en veske eller en klokke for å komplimentere antrekket sitt og dermed gi det dét lille ekstra. De fleste kan nok kjenne seg igjen i at man fort kan føle seg naken uten øredobber. Øredobber kommer i utallige varianter og former, og man kan velge mellom alle slags materialer. 


Dansk Copenhagen  - Gå til merke her
Et merke som tilbyr nettopp øredobber er Dansk Copenhagen som har smykker uansett hva slags stil du har eller hva slags alder du befinner deg i. De tilbyr smykker som skal understreke din personlige stil. Smykkene er nikkel-og blyfri og er hovedsakelig fremstilt av kobber eller messing som deretter er belagt med 14.karat gull, sterling sølv, rosegull, rhodium eller hematit. Smykkene er videre prydet med krystaller, glass og ferskvannsperler, halvedelsten, perlemor og emalje av høyeste kvalitet. Den nye kolleksjonen til Dansk smykkekunst er inspirert av de danske kystene som er et resultat av sterke krefter. Mange av smykkene er gullfarget og blir dermed en gjenganger i denne kolleksjonen. 

“Vind og vann tar kontroll, og det er nesten umulig å forutsi det endelige utfallet, men man kan med sikkerhet konkludere med at det eneste urokkelige er endring”, sier Dansk Copenhagen om kolleksjonen sin. 

Challenge femininity 
Iluminate yourself 
Be a minimalist 

Claude Bernard - Gå til merke 
Å kjøpe en klokke er ingen enkel oppgave. Selv om det er utallige mange alternativer på markedet kan det være utfordrende å finne en som er stilig, av høy kvalitet og som passer din smak. Det sveitsiske klokkemerket Claude Bernard har noe for enhver smak om du så ønsker deg en sporty klokke, en som tåler vann, en til jobb eller en klokke til pyntede anledninger og sosiale sammenhenger. 

Klokkene til Claude Bernard har fire ulike kolleksjoner med navn Slimline, Dress Code, Aquarider og Classic. Klokkemerket fokuserer spesielt på lekre klokker til damer, men de viser også til sportsklokker som kan brukes av både herrer og damer. For herrene er det et tydelig preg av de klassiske klokkene som lett kan brukes sammen med en dress eller i jobbsammenheng. 

Et utvalg av klokkene fra Claude Bernards nye kolleksjon

Chillouts - Gå til merke
Et hodeplagg er noe flere bruker både om vinteren og på sommeren. På vinteren tar de fleste i bruk de klassiske luene ofte laget av materialer som ull eller bomull, mens om sommeren er det som regel capser som gjelder. Chillouts tilbyr i dag omtrent 250 ulike stiler for vinteren og en ny sommerkolleksjon som egner seg for alle. De fokuserer på kundens helårs hodeplagg og ønsker å tilby nye og trendy hatter, luer og mye mer to ganger i året. Med slagordet “Det hele begynner i hodet ditt” ønsker merket å lage topp moderne hodeplagg til mennesker i alle aldre. Med disse hodeplaggene er du rustet for å tåle all slags vær. 

Ross hat fra Chillouts 
Hanna kid hat fra Chillouts 

Bagatelle France - Gå til merke
En veske er noe de fleste har rundt armen til både hverdags og fest. Det franske merket med navn Bagatelle France gir deg vesker laget av naturlige plantefibre og representerer håndverk fra hele verden. Bagatelle France har en rekke ulike former for vesker blant dem basket bags. Materialene som brukes til å lage disse veskene er hovedsakelig fra naturlige fibre som blant annet palmer og maisblader. Veskene produseres i land som Madagaskar, Marokko og Asia, og de kommer i forskjellige farger, størrelser, former og stiler. 

Utvalg fra Bagatelle France sin nye kolleksjon. Her er det noe for enhver anledning og smak 
Den nye kolleksjonen til Bagatelle France inneholder blant annet de klassiske strandveskene