Sesongens teddy-kåper

I Beaumonts nye høst og vinter-kolleksjon er spesielt de populære teddy-kåpene fremtredende. 


Skrevet av Martine JohansenBeaumont har slengt seg på den fluffy trenden i sin nye kolleksjon for høsten 2019 og vinteren 2020. I kolleksjonen er det lagt spesielt stor vekt på de varme og populære teddy-kåpene. 

Stort utvalg
Beaumonts teddy-kåper finnes i ulike fasonger og lengder, og i en rekke farger som brun, hvit, lys brun og militærgrønn. Beaumont tilbyr også teddy-kåpene både med og uten hette. Det er ingen tvil om at de populære teddy-jakkene er tilbake igjen for fullt denne sesongen og med dens komfort og fluffy utseendet er det en sikker vinner.

Se et nærmere utvalg av kåpene under.

Den moteriktige
Denne moteriktige teddy-kåpen har en løs passform. Den falske pelsen har et høyt knappfeste med åpne sidelommer med fôr av fleece og en egen innerlomme. Kåpen finnes også i fargene beige og militærgrønn. Størrelsene varierer fra 36 til 46. Materialet består av 100 % polyester og kåpen har en lengde på 90 cm. 

Teddy coat soft sand 
Teddy coat soft sand 

Den klassiske
Beaumont tilbyr også en mer klassisk og feminin versjon av teddy-kåpen som finnes i fargene militærgrønn, soft sand og beige. Størrelsene varierer fra 34 til 46, og kåpen er blazerformet med en slim fit passform. Kåpen festes med knapper og inneholder sidelommer med fôr av fleece.  Materialet består av 100% polyester og har en lengde på 105 cm. 

Teddy blazer coat army green 
Teddy blazer coat army green 

Den korte 
Denne teddy-jakken fra Beaumont er en kortere variant enn de andre, og har en slank passform med falsk pels. Jakken festes med knapper og inneholder åpne sidelommer og en innerlomme. Dette er en jakke som holder deg varm gjennom vinteren. Materialet består av 90 % akryl og 10 % polyester og har en lengde på 82 cm. Jakken finnes i fargene beige og brun. 

Short bear coat sahara 
Short bear coat sahara 

Den kule 
Beaumont tilbyr også en klassisk og enkel variant av teddy-jakken. Denne jakken har krage med skjulte trykknapper og lommer på sidene samt en egen innerlomme. Jakken har en avslappet rett passform og er av falsk pels. Jakken kommer i to ulike farger, mørk blå og brun. Materialet består av 100 % polyester og den er 86 cm lang.

Teddy cool classic coat midnight blue 
Teddy cool classic coat midnight blue