Sesongens trendy kåper

I Beaumonts utvalg av kåper i den nye kolleksjonen er det noe for enhver smak. 


Skrevet av Martine JohansenEn lekker kåpe er en klassiker i enhver dame sin garderobe, og er også et plagg man kan hente frem år etter år. Kåpene kommer i utallige former, lengder, snitt og farger. Spesielt jordtoner, ruter og fuskepels er stikkordene for sesongen, noe Beaumont tydelig har fått med seg i sin presentasjon av høst og vinter-kolleksjonen sin. Kolleksjonen bugner over av kåper i ulike snitt og stiler så her er det noe for enhver smak.

Dyreprintet gjør comeback 
I fjor fikk leopardmønsteret sin comeback i motebildet, og har siden den gang beholdt sin plass. Leopardmønsteret er både elsket og hatet, men likevel rettes det til stadighet oppmerksomhet mot dette type mønster og dukker opp i kolleksjonene til merker verden over. I Beaumonts nye kolleksjon er selvsagt leopardmønsteret til stede på kåpene. Denne blazerformede kåpen er i hårete ullkvalitet med et lyst leopardmønster over hele. 

Kåpen har en rett passform med skjulte knapper og lommer i sidesømmen. Den har også en egen liten brystlomme i foringen. Materialet består av 35 % bomull, 33 % akryl, 16 % polyester, 13 % ull og 3 % andre fibre. Kåpen har en lengde på 92 cm og finnes også i fargen royal blue. Kåpen må ikke vaskes, men renses.

Leo wool coat yellow 
Leo wool coat yellow 

Det er imidlertid ikke bare leopardprint som er inne i motebildet, men også generelt dyreprint i ulike farger. I Beaumonts nye kolleksjon har de også en kåpe cheetah mønster. Denne olivenfargede kåpen med lapel har åpne sidelommer og en egen innerlomme. Kåpen er i fuskepels og inneholder knapper til å lukke med. Den finnes også i fargen soft sand. Materialet består av 55 % modakryl og 45 % akryl og har en lengde på 120 cm. Kåpen må renses.

Cheetah fur long coat olive 
Cheetah fur long coat olive 

Moteriktig og klassisk 
Denne klassiske ullfrakken fra Beaumont har et dobbelt lag og håndlagde sømmer. Frakken er av høy kvalitet og har en avslappet passform med dobbeltspente knapper og fôr på ermene. Materialet består av 50 % ull, 40 % polyester og 10 % andre fibre. Frakken har en lengde på 95 cm og finnes også i fargen midnight blue. Frakken må renses. 

Handmade wool coat camelia 
Handmade wool coat camelia 

Denne kåpen fra Beaumont er virkelig i motebildet om dagen og har en blazerform i falsk pels. Den har et blått og gult sjakkmønster på seg med åpne sidelommer, en egen innerlomme og et krokfeste. Det er også anledning til å lukke igjen jakken ytterligere hvis man ønsker en høyere krage. Materialet består av 95 % modakryl og 5 % akryl, og kåpen må ikke vaskes, men renses. 

Check fur coat royal yellow 
Check fur coat royal yellow