Tid for TENCEL™

Etter å ha tenkt. I dag og i morgen. Variasjoner kan utføres så enkelt. 


Skrevet av Gunnhild BjørnstiSubtile farger, monokrom styling og ton-i-ton antrekk. Fra beige nyanser til toner av ørkensand. En touch av off white. Et anstrøk av kameltone. Med sjenerøs hjelp fra Tencel ™. Materialet som er snilt mot huden. Det er naturlig utvunnet, er lett og puster. Passer perfekt for MARC O’POLO som fanger tidsånden.

For naturlig komfort. For en større følelse av frihet. Produsert ved hjelp av en metode som bevarer ressursene. Laget av tre-cellulose fra sertifiserte kilder. Fra bærekraftige forvaltede skoger og gårder.HVA ER TENCEL®?

Tencel® er et av våre mest miljøvennlige tekstilmaterialer. Materialet kommer rett fra naturen og utvinnes av FSC*-sertifisert cellulose fra bærekraftig skogsdrift. Tencel® har mange av de samme gode egenskapene som ull, og klær laget i Tencel® er myke, slitesterke, holder godt på passformen og fører fukt bort fra huden.

HVORFOR ER TENCEL® MER BÆREKRAFTIG ENN ANDRE MATERIALER?

Tencel® produseres av Eukalyptus-trær. Produksjonen er FSC-sertifisert, som garanterer bærekraftig skogsdrift. Trær som brukes i produksjon blir erstattet, og selve råvareproduksjonen forbruker CO2 og produserer oksygen. Skogsdriften foregår på områder som ikke passer til matjord og kommer dermed ikke i konflikt med matproduksjon.