TIF TIFFY

”TIF TIFFY er vårt merke, vårt liv, vår lidenskap for kvinners individualitet og retten til å skille seg ut fra mengden.” Se et utsnitt fra SS20


Skrevet av partnerTIF TIFFY ble etablert i Herning i 2007 av Kirsten Frandsen. I 2012 ble Ole Kousgaard en integrert del av TIF TIFFY, noe som betyr at merkevaren i dag har mer enn 50 års erfaring innen mote- og tekstilindustrien. I dag distribueres TIF TIFFY til en rekke land rundt om i verden.
TIF TIFFY har spesialisert seg på strikk og skjerf hovedsakelig produsert i Europa. De har også stor fokus på bærekraftighet. ”TIF TIFFY er vårt merke, vårt liv, vår lidenskap for kvinners individualitet og retten til å skille seg ut fra mengden.”

Fokuset er på kvinners behov for å føle seg unik, individuell og stilig. De lager avansert tilbehør og klær med et bredt spekter av farger, utskrifter og fibre av høy kvalitet for å fremme kvinners individualitet. Hver kvinne skal kunne føle seg komfortabel, full av selvtillit og klar til å erobre verden, utstyrt med tilbehør og klær av høy kvalitet fra TIF TIFFY.