Verdensberømte bukser av ypperste kvalitet

Det tyske merket Cambio spesialiserer seg på eksklusive bukser spesialdesignet til den stilbevisste kvinnen. 


Skrevet av Martine JohansenCambio kommer med fire nye kolleksjoner hvert eneste år, og de kommer alltid med noe nytt. Cambio sine jeans er spesielle fordi de har en god passform, er komfortable og moteriktige. Cambio er et stabilt merke med pålitelig og korrekt fit. Kvaliteten er eksepsjonelt bra da de kun bruker det beste materialet med et feminint og internasjonalt trendy utseendet.

Siden 2001 har det tyske merket Cambio produsert eksklusive bukser for enhver stilbevisst kvinne. I deres kolleksjoner finner du både bukser til fest, jobb og hverdagen. Buksene har en god passform, er laget i de flotteste materialer og oser av kvalitet i hvert sting. Cambios visjon er perfeksjon og man vil garantert finne en favoritt i deres brede sortiment. Merket tilbyr bukser i ulike stiler og størrelser fra 32 til 46.

Opptatt av komfort og eleganse 
Buksene kommer i et bredt spekter av forskjellige former og midjer for enhver kroppstype. For å sikre at produktene konsekvent har en god passform er produksjonen av buksene i hendene på selskapets interne avdeling som er ansvarlig for mønstrene for hver eneste modell. 

Det tyske merket fokuserer på premium kvalitet og sofistikerte bukser. I over 25 år har Cambio klart å utvikle jeans som er både komfortable og luksuriøse ved å forsiktig velge stiler og stoff som er flatterende. Buksene kommer i to populære fits med navn Renira og Ross. Hver sesong gjenskapes de i forskjellige stoffer og farger.Verdenskjente for sin jeans 
Cambio er kjent for å lage stilige bukser og jeans. Kvaliteten er imponerende og materialene likeså. På grunn av den fantastiske passformen er buksene utrolig behagelige å ha på og de fremhever også den kvinnelige figuren på aller beste måte. Buksene utmerker seg ved å hele veien følge med på tendense i moteverdenen. Cambio er kjent for de utrolig slitesterke produktene og fantastiske passformene. De henvender seg hovedsakelig til den stilbevisste kvinnen som er opptatt av kvalitet, stil og ikke minst komfort. 

Spesielt jeansen er Cambio berømte for da de kan tilby noe som ingen andre jeans kan. De er nemlig laget i en lekker elastisk kvalitet som gjør at de er utrolig behagelige å ha på seg. De elastiske materialet gir ikke bare en god komfort, men også en fantastisk passform. Cambio tilbyr alt fra avslappende hverdagsbukser og stilige jeans til elegante bukser.