Skal inn på det norske markedet

De sveitsiske kvalitetsklokkene fra Claude Bernard satser nå på å etablere seg i Norge. 


Skrevet av Martine JohansenClaude Bernard ble opprettet i 1973 av den sveitsiske urmakeren Claude Bernard. Klokkene er håndlaget på den familieeide fabrikken som har produsert klokker siden 1884. I dag distribueres klokkene i over 60 land, og merkevaren regnes som et av de raskest voksende sveitsiske klokkemerkene i hele det sveitsiske prissegmentet.

Klokkene til Claude Bernard er håndverk av høy kvalitet, og ingen av klokkene forlater verkstedene uten en grundig inspeksjon og testing i selskapets moderne fasiliteter. Klokkemerket tilbyr ulike kolleksjoner med alt fra et klassisk utseende til et sportslig, vannavstøtende eller et mer pyntet utseendet som egner seg godt til dress. 

Populært med sportsklokker 
I forkant av den kommende Moteuka i februar forteller administerende direktør i Santrade, Lars Seeberg, at Claude Bernard kommer til å fokusere på klassiske finklokker for damer som kan brukes i jobbsammenheng, sosiale sammenhenger eller en hvilken som helst anledning der man ønsker å pynte seg. 

- Vi ser også at stadig flere damer foretrekker sportsklokker og flere av modellene brukes av begge kjønn. For herrer blir det også fokus på “Dressur”, men sportskolleksjonene står nok enda sterkere hos herrene. For både damer og herrer ser vi at en aksept for større kasser/skiver er økende, forteller Seeberg om hva man kan vente å se fra dem under Moteuka. 

På spørsmål om hva Seeberg forventer at kommer til å selge mye i år, svarer han: 

- Klassiske klokker med store kasser/skiver tror vi vil selge godt både for dame og herre. Ellers ser vi også tendenser til at stadig flere kvinner går for sportsklokker med flere bruksområder med modeller som passer både til sport og pent. 


Videre påpeker Seeberg at Claude Bernard klokkene passer for de fleste lommebøker og at prisene ligger på omlag 1590 til 6900 norske kroner. 

- En stor fordel for forhandlerne er at Santrade har sitt eget topp moderne urmakerverksted i Sandefjord for garanti, reparasjoner og kjøp av deler. Nye forhandlere som velger å ta inn en minimumskolleksjon vil få med et elegant display for utstilling av klokkene. 

Aquarider
Denne klokkemodellen passer en sporty sjel og har et allsidig utseendet som gjør at klokken raskt kan bli din daglige følgesvenn. Disse modellene er vannavstøtende ned til 200 meter, noe som gjør den perfekt til å anvende under vannsport samtidig som det er et moteriktig tilbehør for enhver anledning.


Dress Code
Denne delikate og feminine Dress Code-modellen er et lekkert, særegent, funksjonelt, men likevel perfekt motetilbehør som vil passe inn i enhver garderobe og anledning. 


Classic
Disse klokkene har et tidløst utseendet og kombinerer flere farger, materialer og funksjonaliteter med enten kvarts eller automatisk bevegelse. Disse klokkene vil uten tvil glede både kvinner og menn uansett alder.


Slim line 
Disse modellene er moderne og elegante, og det perfekte tilbehøret for de som bare ønsker en klokke som viser tiden og som kan matche med daglige antrekk.